Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en nieuwtjes over onze winkel?

Houd dan onze social media kanalen in de gaten!

Volg ons hier

Search

Over De Duif

Al sinds 1902 vind je ons aan de Wooldstraat 12 in Winterswijk. De Duif Mode is een echt familie bedrijf dat in 1990 in handen kwam van de derde generatie, Marli en Gino. Samen met het team hebben we de collectie en service verder ontwikkeld en zijn we steeds bezig met het bedenken van nieuwe concepten en ideeën.

We organiseren regelmatig leuke events met merken, fashion shows en fotoshoots. Volg ons vooral op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en onze nieuwe collectie!

Over Ons

Waar wij voor staan

Ons inkoopteam is continu bezig met het samenstellen van een exclusieve collectie. We volgen de laatste trends en hebben een wisselende mix van de mooiste merken.

We helpen jou als klant graag met het samenstellen van de perfecte outfit en hebben alle kennis in huis rondom materialen, trends en styling. We gaan altijd voor de beste service en bieden je net dat beetje extra. Maak bijvoorbeeld een afspraak met een van onze fashion stylistes. Dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben, op een moment dat het jou uitkomt!

Een greep uit onze merken